Kræft labyrinten

Som pårørende til en der har fået diagnosen “Myelematose” (knoglemarvskræft) har jeg fundet det nødvendigt at gennemsøge internettet for de sidste nye behandlinger, men har her undervejs også fundet en del bemærkelsesværdige resultater på behandling af kræft som ikke kan tilskrives metoder som er godkendt af lægestanden.

Der er rigtig mange penge i de behandlinger der gives mod eksempelvis myelmatose, så man er naiv hvis man tror at der ikke er interesse fra medicinalfirmaerne i at fastholde deres indtægt ved at have monopol på behandlingen.

Jeg har valgt at lave en liste med de behandlinger jeg er stødt på gennem den relative korte tid jeg har haft til at dykke ned i denne her sygdom som ikke er medicinsk baserede (det må påregnes at denne artikel løbende bliver opdateret).

Følgende liste omhandler altså konkret alternativ behandling af kræft og mylematose i særdeleshed. Da der IKKE er penge i behandling udenfor den medicinske ramme er der ikke noget eller kun ringe økonomisk incitament for forskning, derfor vil de teknikker jeg beskriver typisk ikke have store undersøgelser bag sig og kan således ikke siges at have deres videnskabelige grundlag grundlag på plads. Men derfor kan de jo godt være meget interessante…

Mange af disse behandlinger er endvidere stort set gratis at prøve hvilket gør dem relativt nemme for enhver at undersøge… Enten fordi man har opgivet medicinsk behandling eller fordi man ønsker at supplere den medcinske behandling.

B12
Jeg fundet en del referencer til B12, man skal være opmæksom på at mange tilskud af B12 ødelægges af mavesyren så det at